Golvläggning i Trollhättan

I staden Trollhättan finns totalt 16 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Trollhättan för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Trollhättan. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Trollhättan kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Trollhättan inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Trollhättan kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Trollhättan så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Trollhättan så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Trollhättan finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Trollhättan passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

AB Kakel I Väst Göteborg
Batteriv. 8
461 38 TROLLHÄTTAN


Byggeliten Trollhättan AB
Laxtorpsvägen 21
461 23 TROLLHÄTTAN


Ejes Golv AB
Tingvallav. 34
461 32 TROLLHÄTTAN


Flugger Färg Ejes Golv
Tingvallav. 34
461 32 TROLLHÄTTAN


Fyrstads Golv & Comfort
L. Håjumsg. 11 A
461 35 Trollhättan


J M Golv & Kakel HB
Kardanv. 11
461 38 TROLLHÄTTAN


J M Golv och Kakel HB
Kardanv. 11
461 38 TROLLHÄTTAN


MGT i Väst AB
Apelv. 10
461 44 Trollhättan


Måleribolaget Stallbacka AB
Kardanv. 63
461 38 TROLLHÄTTAN


Nivå Golv i Väst AB
Faktorsg. 4
461 37 Trollhättan


Reines Golv AB
Klippg. 24
461 54 TROLLHÄTTAN


Sefa Mur & Kakel AB
Åkersbergsv. 10
461 34 TROLLHÄTTAN


Ströms Golv AB
Slalomv. 27
461 58 TROLLHÄTTAN


Teknikgolv I Trollhättan AB
076 - 248 51 26Trestad Kakel & Klinker AB
S. Hamnv. 3
461 38 TROLLHÄTTAN


West Kakel&Måleri AB
Magnetv. 22
461 38 TROLLHÄTTAN

Annons:

Bra golvfirma i Trollhättan

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Trollhättan behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Trollhättan som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Trollhättan för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Trollhättan.

Grundläggande info om Trollhättan

Trollhättan är en tätort i Västergötland och centralort i Trollhättans kommun i Västra Götalands län. Trollhättans största företag är GKN Aerospace Sweden och NEVS.

Yta: 2 377,58 hektar
Invånarantal: 46457, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Trollhättan.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.