Golvläggning i Torslanda

I staden Torslanda finns totalt 13 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Torslanda för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Torslanda. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Torslanda kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Torslanda inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Torslanda kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Torslanda så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Torslanda så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Torslanda finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Torslanda passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Craftsman Entreprenad AB
Västerlyckan 8
423 38 Torslanda


Craftsman i Sverige AB
Västerlyckan 8
423 38 Torslanda


Golvbiten i Göteborg AB
Häggv. 34 A
423 53 TORSLANDA


Hanning & Co Byggservice HB
Låssbyv. 23
423 56 Torslanda


Kh Kakel & Snickeri AB
Fornborgsg. 26
423 47 Torslanda


Mic Racing Lindfors
Lönnrunan 44
423 46 TORSLANDA


Mulles Golfshop
Änghagsv. 10
423 49 Torslanda


Spinnspö Förvaltning AB
Spinnspöv. 31
423 41 Torslanda


T. O. Kakel KB
Låkebergsg. 180
423 34 Torslanda


Torslanda Kakel & Bygg AB
Fyrskensv. 3
423 39 TORSLANDA


Tricolora Interiör
Röds Norgård 14
423 34 Torslanda


Trägolvspecialisten i Göteborg AB
Grundsundsv. 1 A
423 40 TORSLANDA


Vmp Västsvenska Mur & Plattsättning, AB
Nordtångsv. 18
423 63 Torslanda

Annons:

Bra golvfirma i Torslanda

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Torslanda behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Torslanda som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Torslanda för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Torslanda.

Grundläggande info om Torslanda

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Du kan hitta mer information om staden här Torslanda.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.