Golvläggning i Strömstad

I staden Strömstad finns totalt 7 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Strömstad för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Strömstad. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Strömstad kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Strömstad inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Strömstad kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Strömstad så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Strömstad så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Strömstad finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Strömstad passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Gångmattan
Skee Olskärr 1
452 94 STRÖMSTAD


Målex Måleri i Tanumshede
Grandalsv. 35
452 92 STRÖMSTAD


Strömstad Fogfria Industrigolv
Båsenv. 11
452 95 Strömstad


Strömstad Golv AB
Oslov. 41
452 35 Strömstad


Urban Brundells Golv & Kakel
Karlsg. 28
452 31 Strömstad


Whides Måleri, AB
Skutv. 6
452 90 STRÖMSTAD


Örjans Sten & Kakelsättning AB
Hillerv. 16
452 97 Strömstad

Annons:

Bra golvfirma i Strömstad

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Strömstad behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Strömstad som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Strömstad för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Strömstad.

Grundläggande info om Strömstad

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Strömstad.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.