Golvläggning i Stenkullen

I staden Stenkullen finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Stenkullen för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Stenkullen. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Stenkullen kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Stenkullen inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Stenkullen kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Stenkullen så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Stenkullen så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Stenkullen finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Stenkullen passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Berteco AB
Elv. 9
443 61 STENKULLEN


Colorama Stenkullen
Färgv. 6
443 61 STENKULLEN


Erlings Kakel AB
Hunstugans v. 15
443 61 STENKULLEN


Härdplast Teknik AB
0302 - 123 66Lerums Plast AB
Våthultsv. 31
443 96 STENKULLEN


Swedfloor
Löketorpsv. 10
443 95 Stenkullen

Annons:

Bra golvfirma i Stenkullen

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Stenkullen behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Stenkullen som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Stenkullen för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Stenkullen.

Grundläggande info om Stenkullen

Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Yta:
Invånarantal: , år

Du kan hitta mer information om staden här Stenkullen.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.