Golvläggning i Mölndal

I staden Mölndal finns totalt 13 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Mölndal för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Mölndal. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Mölndal kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Mölndal inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Mölndal kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Mölndal så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Mölndal så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Mölndal finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Mölndal passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Bo-Anders Brundins Snickeri
Eklanda Torg 59
431 49 Mölndal


Bygg Express Gbg Stad AB
Wallinsg. 21 C
431 41 Mölndal


Celander-Linnémålarna
Aminog. 4
431 53 MÖLNDAL


Eddy Lopez Måleri & Kakel AB
Luktärtsg. 6 C
431 32 Mölndal


Ehrenborg & Co AB
Aminog. 22
431 53 MÖLNDAL


Golvkillarna
Ingela Gathenhielms gata 7D
421 30 Västrafrölunda


Göteborgs Kakel- Och Plattarbeten AB
Höjdg.
431 66 MÖLNDAL


Göteborgs Måleri & Co AB
Norra Ågatan 26 B
431 35 MÖLNDAL


Hellbergs Kakel & Klinker AB
Lejonslättsg. 16
431 64 MÖLNDAL


Lbd Måleri AB
Gundefjällsg. 363
431 51 MÖLNDAL


Mpj Bygg och Kakel AB
Möbelg. 3
431 33 MÖLNDAL


RA Wallins Fastighetsservice AB
Kråketorpsg. 10 B
431 53 MÖLNDAL


Randéns Mattor AB
Möbelg. 4
431 33 MÖLNDAL

Annons:

Bra golvfirma i Mölndal

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Mölndal behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Mölndal som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Mölndal för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Mölndal.

Grundläggande info om Mölndal

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Du kan hitta mer information om staden här Mölndal.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.