Golvläggning i Mellerud

I staden Mellerud finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Mellerud för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Mellerud. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Mellerud kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Mellerud inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Mellerud kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Mellerud så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Mellerud så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Mellerud finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Mellerud passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Frändefors Golv AB
Byggmästarg. 20
464 31 Mellerud


Gerdseruds Alltjänst
Villag. 8
464 31 Mellerud


HällS Golv O Interiör
St. Rud 6
464 92 MELLERUD


Melleruds Golvtjänst
Storg. 10
464 30 MELLERUD


Rundströms Bygg
Ör Säter 1
464 92 MELLERUD

Annons:

Bra golvfirma i Mellerud

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Mellerud behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Mellerud som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Mellerud för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Mellerud.

Grundläggande info om Mellerud

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Mellerud.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.