Golvläggning i Lindome

I staden Lindome finns totalt 10 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Lindome för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Lindome. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Lindome kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Lindome inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Lindome kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Lindome så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Lindome så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Lindome finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Lindome passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Ad Plattsättning AB
Barnsjöv. 35
437 35 Lindome


Byggeri1 I Sverige AB
Tvinnarev. 6
437 34 LINDOME


Combiflex Rental AB
Heljesv. 1
437 36 LINDOME


Kakelmäster I Väst AB
Heljesv. 1
437 36 LINDOME


Mtb Kakelservice AB
Heljesv. 1
437 36 LINDOME


Mtb Plattsättning AB
Heljesv. 1
437 36 LINDOME


Mölndals Plattsättning & Byggtjänst AB
Gäddas Backe 15
437 41 LINDOME


Okänd användare
070 - 495 24 28Pb Kakelservice AB
Heljesv. 5
437 36 LINDOME


Pilegårdens Golv AB
031 - 99 57 88


Annons:

Bra golvfirma i Lindome

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Lindome behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Lindome som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Lindome för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Lindome.

Grundläggande info om Lindome

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Lindome.