Golvläggning i Lidköping

I staden Lidköping finns totalt 8 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Lidköping för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Lidköping. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Lidköping kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Lidköping inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Lidköping kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Lidköping så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Lidköping så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Lidköping finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Lidköping passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Anders - Plattsättarn
Maratong. 53
531 52 LIDKÖPING


Jubels AB
0510 - 603 05Kållandsö Golvservice AB
Strö Bryngelstorp 1
531 98 LIDKÖPING


LIDGOLW Bra golv för bra affärer
Skogvaktarev. 11
531 53 Lidköping


Lidköpings Trädgård och Bygg AB
Hagalundsg. 37
531 52 LIDKÖPING


Roland Thims Golv O Boservice
Torpa Blänkås 42
531 98 LIDKÖPING


Roteo Service & Konsult
Stenportsg. 4
531 30 LIDKÖPING


Sörens Golvtjänst Axvall
Strö Hyllingsund 23
531 98 LIDKÖPING

Annons:

Bra golvfirma i Lidköping

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Lidköping behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Lidköping som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Lidköping för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Lidköping.

Grundläggande info om Lidköping

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Lidköping.