Golvläggning i Lerum

I staden Lerum finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Lerum för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Lerum. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Lerum kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Lerum inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Lerum kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Lerum så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Lerum så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Lerum finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Lerum passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Easy Street AB
Repslagarev. 21
443 92 LERUM


Forsman Entreprenad AB
Hampåkersv. 11
443 39 Lerum


Lerums Golv
Åtorpsv. 3
443 31 Lerum


LoaS Kakel
Kring-alles v. 50 A
443 34 LERUM


S. Falk Allservice
Brobacken 6 D
443 30 LERUM


Taxnäs Färg AB
Göteborgsv. 4
443 30 LERUM

Annons:

Bra golvfirma i Lerum

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Lerum behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Lerum som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Lerum för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Lerum.

Grundläggande info om Lerum

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Lerum.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.