Golvläggning i Kungshamn

I staden Kungshamn finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kungshamn för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kungshamn. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kungshamn kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kungshamn inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kungshamn kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kungshamn så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kungshamn så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kungshamn finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kungshamn passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Byggdelsbolaget AB
Hogenäs Industriområde 13
456 91 KUNGSHAMN


Fisketångens Bygg & Kakel AB
Strandrågsstigen 6
456 34 Kungshamn


Klippsjöns Entreprenad & Försäljning AB
Serpentinv. 25
456 32 Kungshamn


Mbk martins båt, bygg o kakel
Väggabacken 15
456 33 KUNGSHAMN

Annons:

Bra golvfirma i Kungshamn

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kungshamn behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kungshamn som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kungshamn för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kungshamn.

Grundläggande info om Kungshamn

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kungshamn.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.