Golvläggning i Kungälv

I staden Kungälv finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kungälv för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kungälv. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kungälv kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kungälv inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kungälv kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kungälv så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kungälv så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kungälv finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kungälv passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Colorama Kungälv
Teknikerg. 7
442 34 KUNGÄLV


Golvtjänst i Kungälv
Svarvareg. 19 B
442 34 KUNGÄLV


Kroghs Plattsättning AB
Munkegärdeg. 28
442 41 KUNGÄLV


Kungälvs Natursten AB
Rattg. 17
442 40 Kungälv


Törreby Golv AB
Solbräckegatan 20
442 45 KUNGÄLV


Zacharoff & Söner Måleri AB
Dumperg. 2
442 40 Kungälv

Annons:

Bra golvfirma i Kungälv

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kungälv behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kungälv som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kungälv för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kungälv.

Grundläggande info om Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kungälv.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.