Golvläggning i Kållered

I staden Kållered finns totalt 8 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kållered för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kållered. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kållered kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kållered inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kållered kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kållered så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kållered så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kållered finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kållered passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

AHM Redovisning AB
Sandåsv. 31
428 34 Kållered


Ask & Rot Kakel AB
Tulebov. 26
428 34 Kållered


Bettans Kakelservice AB
G. Riksv. 20
428 32 Kållered


Flytgolv i Göteborg AB
Stomv. 2
428 30 Kållered


SM Golv AB
Sandåsv. 31
428 34 Kållered


Svensk Golvslipning
Ekåsv. 20
428 36 Kållered


Svensk Golvvård AB
G. Riksv. 40
428 32 Kållered


Tr Golvslip
Våmmedalsv. 70
428 31 KÅLLERED

Annons:

Bra golvfirma i Kållered

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kållered behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kållered som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kållered för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kållered.

Grundläggande info om Kållered

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kållered.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.