Golvläggning i Horred

I staden Horred finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Horred för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Horred. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Horred kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Horred inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Horred kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Horred så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Horred så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Horred finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Horred passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Alltjänst I Horred HB
Strucksjö 17
519 90 Horred


Horreds Måleri AB
Stationsv. 44
519 31 HORRED

Annons:

Bra golvfirma i Horred

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Horred behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Horred som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Horred för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Horred.

Grundläggande info om Horred

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Horred.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.