Golvläggning i Hönö

I staden Hönö finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Hönö för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Hönö. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Hönö kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Hönö inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Hönö kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Hönö så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Hönö så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Hönö finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Hönö passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

A-Plus Kakel
Jungmansv. 6
475 41 HÖNÖ


Högsbo Golvslipning
Minkeberg 33
475 40 Hönö


Hönö Måleri AB
Bostigen 4
475 42 Hönö


M2 Kakel Klinker & Trägolv
Galeasv. 5
475 40 Hönö


Strands Kakel & Bygg AB
Kärrv. 13
475 40 Hönö


Workndive
Ägov. 3
475 40 Hönö

Annons:

Bra golvfirma i Hönö

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Hönö behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Hönö som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Hönö för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Hönö.

Grundläggande info om Hönö

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Hönö.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.