Golvläggning i Henån

I staden Henån finns totalt 7 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Henån för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Henån. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Henån kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Henån inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Henån kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Henån så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Henån så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Henån finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Henån passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

A Arvidssons Fastighets AB
Stenshult 511
473 91 HENÅN


Algeröd Jokumsen Kakel & Klinker AB
Skogsv. 2
473 34 Henån


Algeröd Jokumsen Kakel & Klinker HB
Skogsv. 2
473 34 Henån


Exceco
Slussen 434
473 92 Henån


M-L Fix
Fågelsångsv. 8
473 33 HENÅN


Orust Golv AB
N. Strandv. 1
473 34 Henån


Orustmannen
Töllås 314
473 91 HENÅN

Annons:

Bra golvfirma i Henån

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Henån behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Henån som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Henån för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Henån.

Grundläggande info om Henån

Henån är en tätort på Orust i Bohuslän samt centralort i Orusts kommun i Västra Götalands län. Orten har fått sitt namn efter ån som heter just Henån. Handel och annan aktivitet ökar stort under sommartid, eftersom Henån är centralort för en kommun som flerdubblar sitt invånarantal under turistsäsongen

Yta: 197,61 hektar
Invånarantal: 1816, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Henån.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.