Golvläggning i Hällevadsholm

I staden Hällevadsholm finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Hällevadsholm för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Hällevadsholm. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Hällevadsholm kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Hällevadsholm inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Hällevadsholm kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Hällevadsholm så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Hällevadsholm så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Hällevadsholm finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Hällevadsholm passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Golvet Gerlesborg AB
Dingvall 48
457 61 HÄLLEVADSHOLM


Kjells Mattservice
Utsiktsv. 25
457 60 Hällevadsholm

Annons:

Bra golvfirma i Hällevadsholm

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Hällevadsholm behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Hällevadsholm som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Hällevadsholm för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Hällevadsholm.

Grundläggande info om Hällevadsholm

Hällevadsholm är en tätort och ett stationssamhälle i Munkedals kommun, Västra Götalands län. Orten genomkorsas av Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede, väster om Hällevadsholm.

Yta: 91,04 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Hällevadsholm.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.