Golvläggning i Göteborg

I staden Göteborg finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Göteborg för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Göteborg. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Göteborg kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Göteborg inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Göteborg kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Göteborg så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Göteborg så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Göteborg finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Göteborg passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

EU Plast AB
Bergsjödalen 43
415 23 Göteborg


Fermén & Fermén Golvrenoveringar AB
Berzeliig. 16
412 53 Göteborg


JAANAB Måleri AB
Byfogdeg. 11
415 05 Göteborg

Annons:

Bra golvfirma i Göteborg

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Göteborg behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Göteborg som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Göteborg för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Göteborg.

Grundläggande info om Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Göteborg.