Golvläggning i Borås

I staden Borås finns totalt 10 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Borås för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Borås. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Borås kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Borås inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Borås kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Borås så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Borås så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Borås finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Borås passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Akustik Gruppen
Göteborgsv. 99
504 60 BORÅS


Anderson George Golv AB
Varbergsv. 48
504 30 Borås


Forena AB
070 - 810 31 35Golv & Kakel i Sjuhärad AB
033 - 41 20 50Golv & Slip I Borås KB
Folkungag. 18 B
506 35 BORÅS


Golvimporten Golvservice AB
Källbäcksrydsg. 5
507 42 Borås


Golvteknik Samco AB
Braheg. 5
506 35 BORÅS


Mm Garden Design AB
Nolhagag. 53
506 43 Borås


Mobergs Golv AB
Skaraborgsv. 33 A
506 30 Borås


matt-hallen
Sjöbog. 4
506 41 Borås

Annons:

Bra golvfirma i Borås

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Borås behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Borås som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Borås för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Borås.

Grundläggande info om Borås

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Borås.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.