Golvläggning i Bengtsfors

I staden Bengtsfors finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Bengtsfors för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Bengtsfors. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Bengtsfors kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Bengtsfors inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Bengtsfors kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Bengtsfors så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Bengtsfors så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Bengtsfors finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Bengtsfors passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Golv & Färgcenter
Storg. 32
666 30 Bengtsfors


Mattservice Morris Dick Larsson AB
Strömg. 6
666 31 BENGTSFORS


T. Johansson Måleri & Bygg AB
Djupedalsg. 13
666 32 Bengtsfors

Annons:

Bra golvfirma i Bengtsfors

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Bengtsfors behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Bengtsfors som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Bengtsfors för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Bengtsfors.

Grundläggande info om Bengtsfors

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Bengtsfors.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.