Golvläggning i Askim

I staden Askim finns totalt 7 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Askim för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Askim. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Askim kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Askim inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Askim kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Askim så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Askim så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Askim finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Askim passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Askims Golv och Parkettslipning
Sisjöv. 163
436 38 ASKIM


Golvteknik i Väst AB
Datav. 12 B
436 32 ASKIM


J F Johanssons Golv AB
Datav. 55
436 32 ASKIM


Johansson Golv AB, J F
Datav. 55 H
436 32 ASKIM


Lindome Golv AB
Datav. 14 A
436 32 ASKIM


Mattkillarna i Göteborg AB
Askims Verkstadsv. 1
436 34 ASKIM


Po Golvservice
Värslev. 31
436 43 ASKIM

Annons:

Bra golvfirma i Askim

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Askim behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Askim som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Askim för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Askim.

Grundläggande info om Askim

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Askim.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.