Golvläggning i Angered

I staden Angered finns totalt 7 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Angered för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Angered. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Angered kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Angered inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Angered kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Angered så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Angered så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Angered finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Angered passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Avenyn Golv & Bygg KB
Pimpinellag. 74
424 61 ANGERED


Börjessons Kakel AB
L. Idtjärnsg. 89
424 50 ANGERED


Göteborgs Golventreprenad AB
Bondegärdet 6
424 33 Angered


JerkoS Stuckatur
Eriksbo Västergärde 21
424 34 ANGERED


Mpg, Mur&Plattsättning I Göteborg Ek för
Aspgården 64
424 39 Angered


Prominent Byggservice
Rappedalsv. 45 C
424 68 Angered


Svenpol AB
Bredfjällsg. 2
424 35 Angered

Annons:

Bra golvfirma i Angered

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Angered behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Angered som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Angered för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Angered.

Grundläggande info om Angered

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Angered.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.