Golvläggning i Åmål

I staden Åmål finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Åmål för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Åmål. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Åmål kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Åmål inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Åmål kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Åmål så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Åmål så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Åmål finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Åmål passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västra Götaland.

Erlingssons Golv & Måleriservice
Kvarnholmsg. 4
662 34 åmål


Friskytt Kakel & Måleri AB
Vinkelg. 23
662 37 ÅMÅL


MDS Golv
Åsg. 17
662 34 åmål


Puttes Kakel-, Måleri- & Renoveringsarbeten AB
Florag. 14
662 33 ÅMÅL

Annons:

Bra golvfirma i Åmål

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Åmål behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Åmål som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Åmål för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Åmål.

Grundläggande info om Åmål

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Åmål.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.