Golvläggning i Skultuna

I staden Skultuna finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Skultuna för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Skultuna. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Skultuna kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västmanland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Skultuna inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Skultuna kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Skultuna så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Skultuna så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Skultuna finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Skultuna passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västmanland.

Daggens Kakel & Klinker
Ulvsta 1
726 91 Skultuna


Mats Golv
Vallonv. 69
726 30 SKULTUNA

Annons:

Bra golvfirma i Skultuna

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Skultuna behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Skultuna som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Skultuna för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Skultuna.

Grundläggande info om Skultuna

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Skultuna.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.