Golvläggning i Köping

I staden Köping finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Köping för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Köping. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Köping kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västmanland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Köping inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Köping kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Köping så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Köping så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Köping finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Köping passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västmanland.

Golvservice i Köping AB
Nya Hamnv. 11
731 36 Köping


Hirvelä Kakel & Klinker
Ringensons v. 4 D
731 43 Köping


KAK Golv AB
V. Långg. 13
731 30 Köping


L.E. Golv AB
Prästgärdsg. 15
731 31 KÖPING


M Norbergs Entreprenad I Köping AB
Dalhemsv. 4
731 42 KÖPING


Mälardalens Golvteam
Morgendal 2
731 92 Köping

Annons:

Bra golvfirma i Köping

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Köping behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Köping som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Köping för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Köping.

Grundläggande info om Köping

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Köping.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.