Golvläggning i Kolsva

I staden Kolsva finns totalt 1 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kolsva för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kolsva. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kolsva kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västmanland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kolsva inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kolsva kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kolsva så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kolsva så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kolsva finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kolsva passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västmanland.

Eson Måleri & Kakel AB
Skogbyn 2
731 15 KOLSVA

Annons:

Bra golvfirma i Kolsva

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kolsva behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kolsva som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kolsva för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kolsva.

Grundläggande info om Kolsva

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kolsva.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.