Golvläggning i Hallstahammar

I staden Hallstahammar finns totalt 8 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Hallstahammar för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Hallstahammar. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Hallstahammar kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västmanland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Hallstahammar inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Hallstahammar kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Hallstahammar så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Hallstahammar så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Hallstahammar finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Hallstahammar passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västmanland.

Eu Golv & Vägg AB
Nibbleplan 5
734 32 Hallstahammar


Fogfria Golv AB
Häradsv. 4
734 32 Hallstahammar


Kakelproffset I Västerås AB
Storg. 6 B
734 30 Hallstahammar


L.E. Golv AB
Nibbleplan 5
734 32 Hallstahammar


Lars Nilsson Fogfria Golv I Hallstahammar AB
Nibbleplan 3
734 32 Hallstahammar


Munkspisen Mureri&Kakel AB
Bergslagsv. 63
734 40 HALLSTAHAMMAR


TM Progress AB Fabrik
Olbergav. 8
734 92 Hallstahammar


Tejnung & Co KB
Hans von Kantzows v. 50
734 40 HALLSTAHAMMAR

Annons:

Bra golvfirma i Hallstahammar

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Hallstahammar behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Hallstahammar som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Hallstahammar för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Hallstahammar.

Grundläggande info om Hallstahammar

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Hallstahammar.