Golvläggning i Fagersta

I staden Fagersta finns totalt 7 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Fagersta för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Fagersta. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Fagersta kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västmanland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Fagersta inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Fagersta kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Fagersta så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Fagersta så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Fagersta finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Fagersta passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västmanland.

Fagersta Bygg & Plattsättning AB
Per Olsv. 20
737 44 Fagersta


Fagplatt Invest, AB
Kvartsv. 5
737 33 Fagersta


Golvtjänst I Fagersta AB
Svedjev. 51
737 43 FAGERSTA


Golvtjänst i Fagersta AB
Lövparksv. 9
737 30 FAGERSTA


Mickes Golv
Stubbhagsv. 16
737 34 FAGERSTA


Sigges Golv
Grindstugan
737 92 FAGERSTA


Sigges Golv AB
Grindstugan 1
737 92 FAGERSTA

Annons:

Bra golvfirma i Fagersta

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Fagersta behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Fagersta som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Fagersta för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Fagersta.

Grundläggande info om Fagersta

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Fagersta.