Golvläggning i Timrå

I staden Timrå finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Timrå för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Timrå. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Timrå kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Timrå inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Timrå kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Timrå så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Timrå så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Timrå finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Timrå passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västernorrland.

Golvtjänst AB
Terminalv. 6
861 36 Timrå


Sjöbergs Golv & Kakel AB
Hagav. 20
861 35 TIMRÅ


Stenstans Plattsättning AB
Köpmang. 27 C
861 31 TIMRÅ

Annons:

Bra golvfirma i Timrå

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Timrå behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Timrå som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Timrå för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Timrå.

Grundläggande info om Timrå

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Timrå.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.