Golvläggning i Sundsvall

I staden Sundsvall finns totalt 15 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Sundsvall för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Sundsvall. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Sundsvall kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Sundsvall inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Sundsvall kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Sundsvall så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Sundsvall så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Sundsvall finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Sundsvall passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västernorrland.

Ac Acrylicon Fogfriagolv, AB
Björneborgsg. 25
854 60 SUNDSVALL


Agenda Golv & Entreprenad AB
Nyg. 45
852 35 SUNDSVALL


Bydalens Golv AB
Norra v. 40
856 50 Sundsvall


Gisslins Måleri AB
Vikingav. 66
857 42 Sundsvall


GolvEttan AB
Tegelv. 15
853 50 SUNDSVALL


Hellstrands Golv AB
Bergsg. 126
853 50 SUNDSVALL


Jd Kakelinredning
Sörnackstav. 36
853 57 Sundsvall


Kakelfixarn i Sundsvall
Malmöv. 6
857 30 SUNDSVALL


Larssons Golvservice
Trädgårdsg. 6
852 31 SUNDSVALL


Lindahls Golv & Kakel AB
Knävland 112
855 90 SUNDSVALL


Lindahls Golv O Kakel
Bergsg. 30 A
852 36 Sundsvall


M.Grönlund Golv O Montage AB
Klackv. 34
856 53 SUNDSVALL


Riippas Kakel AB
070 - 244 24 64Sehlins Golv AB
Bergsg. 126
853 50 SUNDSVALL


Y-läns Miljöisolering AB
Fyrspannsv. 11
857 52 SUNDSVALL

Annons:

Bra golvfirma i Sundsvall

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Sundsvall behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Sundsvall som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Sundsvall för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Sundsvall.

Grundläggande info om Sundsvall

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Sundsvall.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.