Golvläggning i Örnsköldsvik

I staden Örnsköldsvik finns totalt 10 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Örnsköldsvik för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Örnsköldsvik. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Örnsköldsvik kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Örnsköldsvik inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Örnsköldsvik kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Örnsköldsvik så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Örnsköldsvik så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Örnsköldsvik finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Örnsköldsvik passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västernorrland.

Bröderna Westin Specialbeläggningar, AB
Ångermanlandsg. 28 B
891 38 örnsköldsvik


Elitvaror Matthall AB
Nyg. 28
891 34 örnsköldsvik


Golvtjänst I Örnsköldsvik KB
Ångermanlandsg. 14
891 35 ÖRNSKÖLDSVIK


Heppes Murning & Plattsättning AB
Fågelsångvägen 15d
891 41 örnsköldsvik


Hägglunds Golvfirma
Högbergsg. 3
891 32 örnsköldsvik


Ni Ke Golv AB
Sportv. 6
891 42 ÖRNSKÖLDSVIK


Nimitz AB
Terminalv. 9
891 51 ÖRNSKÖLDSVIK


Peho HB
Älgv. 57
891 43 örnsköldsvik


Specialbeläggningar AB, Br. Westin
Ångermanlandsg. 28
891 38 örnsköldsvik


U.B. Försäljning AB
Lasarettsg. 13
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:

Bra golvfirma i Örnsköldsvik

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Örnsköldsvik behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Örnsköldsvik som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Örnsköldsvik för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Örnsköldsvik.

Grundläggande info om Örnsköldsvik

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Örnsköldsvik.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.