Golvläggning i Härnösand

I staden Härnösand finns totalt 8 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Härnösand för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Härnösand. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Härnösand kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Härnösand inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Härnösand kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Härnösand så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Härnösand så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Härnösand finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Härnösand passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västernorrland.

Agerbrink, Daniel
Holmg. 12 A
871 45 HÄRNÖSAND


Henrik Widells Golv i Härnösand AB
Industrig. 3
871 53 Härnösand


M-P Golv AB
Industrig. 7
871 53 Härnösand


Nybergs Golv
Vitbergsg. 16
871 40 Härnösand


Pers Hammare
Tjärnsjö 133
871 91 Härnösand


Scan Coor Cristalisering Västernorrland
Fiskekroken 11
871 40 Härnösand


Synintryck, Staffan Westerlund
Strengbergsg. 7
871 33 Härnösand


Tonny Vestling Mattor & Kakel AB
Djuphamnsv. 15
871 45 HÄRNÖSAND

Annons:

Bra golvfirma i Härnösand

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Härnösand behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Härnösand som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Härnösand för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Härnösand.

Grundläggande info om Härnösand

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Härnösand.