Golvläggning i Alnö

I staden Alnö finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Alnö för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Alnö. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Alnö kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Alnö inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Alnö kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Alnö så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Alnö så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Alnö finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Alnö passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västernorrland.

Anderssons Bygg&Bad
Raholmsv. 63
865 92 Alnö


BR Elander Bygg & Plattsättning AB
Angeldonsv. 2
865 91 ALNÖ


Hillborgs Plattsättning
Alnöv. 77
865 91 ALNÖ

Annons:

Bra golvfirma i Alnö

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Alnö behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Alnö som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Alnö för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Alnö.

Grundläggande info om Alnö

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånarantal: 7742, år 2000

Du kan hitta mer information om staden här Alnö.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.