Golvläggning i Skellefteå

I staden Skellefteå finns totalt 11 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Skellefteå för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Skellefteå. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Skellefteå kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västerbotten.
Annons:

Golvläggare aktiva i Skellefteå inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Skellefteå kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Skellefteå så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Skellefteå så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Skellefteå finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Skellefteå passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västerbotten.

Ainas Servicebutik AB
0910 - 153 50Anderssons Golvslip I Skellefteå AB
Vallen 47
931 93 Skellefteå


Colorama
Tjärnv. 1
931 61 SKELLEFTEÅ


Daniel & Jonny Måleri, AB
Ängesv. 4 B
931 39 Skellefteå


Golv 4 U i Skellefteå AB
Industriv. 30
931 44 Skellefteå


Golvcentralen Skellefteå AB
Lund 19
931 97 Skellefteå


Golvspecialisten i Skellefteå AB
N. Järnvägsg. 64
931 37 Skellefteå


Happy Homes Färg & Tapet
Svedjev. 1
931 36 SKELLEFTEÅ


Skellefteå Golvteknik AB
Kvarng. 14
931 44 Skellefteå


Sälls Golv & Kakel AB
Västra_hjoggböle 109
931 94 SKELLEFTEÅ


Sörböle Golv I Skellefteå AB
Västerg. 10 A
931 62 Skellefteå

Annons:

Bra golvfirma i Skellefteå

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Skellefteå behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Skellefteå som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Skellefteå för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Skellefteå.

Grundläggande info om Skellefteå

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Skellefteå.