Golvläggning i Lycksele

I staden Lycksele finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Lycksele för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Lycksele. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Lycksele kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västerbotten.
Annons:

Golvläggare aktiva i Lycksele inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Lycksele kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Lycksele så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Lycksele så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Lycksele finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Lycksele passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västerbotten.

Golv & Väggspecialisten Norr AB
Verkstadsv. 8
921 45 LYCKSELE


Golv - Och Väggkungen AB
Finnbacksg. 5 A
921 32 LYCKSELE


Golvkungen
Fabriksg. 12
921 36 LYCKSELE


Herjons Golvtjänst
Storg. 61
921 32 LYCKSELE


Wolosz, Jan
Knaften 312
921 92 LYCKSELE

Annons:

Bra golvfirma i Lycksele

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Lycksele behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Lycksele som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Lycksele för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Lycksele.

Grundläggande info om Lycksele

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Lycksele.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.