Golvläggning i Kåge

I staden Kåge finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kåge för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kåge. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kåge kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västerbotten.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kåge inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kåge kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kåge så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kåge så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kåge finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kåge passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västerbotten.

S. Hjelms Golv O Rep AB
Strandv. 11
934 32 Kåge


Sekå Förvaltning I Storkågeträsk AB
Storkågeträsk 3
934 94 Kåge

Annons:

Bra golvfirma i Kåge

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kåge behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kåge som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kåge för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kåge.

Grundläggande info om Kåge

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kåge.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.