Golvläggning i Burträsk

I staden Burträsk finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Burträsk för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Burträsk. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Burträsk kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Västerbotten.
Annons:

Golvläggare aktiva i Burträsk inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Burträsk kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Burträsk så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Burträsk så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Burträsk finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Burträsk passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Västerbotten.

Sundquist Golvtjänst
Fredriksbergsv. 13
937 32 Burträsk


Sundqvist Golvtjänst AB
Fredriksbergsv. 13
937 32 Burträsk

Annons:

Bra golvfirma i Burträsk

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Burträsk behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Burträsk som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Burträsk för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Burträsk.

Grundläggande info om Burträsk

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Yta: 184,41 hektar
Invånarantal: 1575, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Burträsk.