Golvläggning i Kristinehamn

I staden Kristinehamn finns totalt 14 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kristinehamn för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kristinehamn. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kristinehamn kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Värmland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kristinehamn inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kristinehamn kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kristinehamn så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kristinehamn så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kristinehamn finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kristinehamn passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Värmland.

Burelövs Segel AB
Kristinehamn
681 30 KRISTINEHAMN


Bygg O Isblästring I Sverige
Vålösundsv. 174
681 52 KRISTINEHAMN


Franssons Golv AB
0550 - 157 00Golv 1 i Kristinehamn AB
Vattuv. 1
681 51 Kristinehamn


Hl-Stativ HB
Måröv. 47
681 95 Kristinehamn


Holméns Golv, Din Caparol Butik
Första Industrigatan 2 C
681 30 KRISTINEHAMN


Järsberg Mur & Kakel, AB
Järsberg 5
681 91 Kristinehamn


Kakelhuset I Kristinehamn AB
Sannag. 29
681 50 KRISTINEHAMN


Kakeltjänst Thomas Högkvist
Brinken 22
681 43 KRISTINEHAMN


Lj Golvservice AB
Heden 1
681 91 Kristinehamn


Mario Grots Murarteknik AB
Posseberg 2
681 93 Kristinehamn


P.C.G Bygg O Kakel AB
Smedbyv. 30
681 32 KRISTINEHAMN


Torbjörn Magnusson Västbygg AB
Första Industrigatan 6
681 30 KRISTINEHAMN


Urbergets Bygg & Montage AB
Urbergsstigen 4
681 60 Kristinehamn

Annons:

Bra golvfirma i Kristinehamn

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kristinehamn behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kristinehamn som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kristinehamn för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kristinehamn.

Grundläggande info om Kristinehamn

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kristinehamn.