Golvläggning i Karlskoga

I staden Karlskoga finns totalt 12 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Karlskoga för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Karlskoga. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Karlskoga kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Värmland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Karlskoga inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Karlskoga kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Karlskoga så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Karlskoga så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Karlskoga finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Karlskoga passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Värmland.

ABelzet AB
Bricketorp 112
691 94 Karlskoga


Byängens Golv o. Kakel AB
Florav. 7
691 36 Karlskoga


E P S Golv AB
Labinhöjdsv. 2
691 47 Karlskoga


Erikssons Golvfirma HB, Bröderna
Vindarnas v. 2
691 51 KARLSKOGA


GolvläggarN Jörgen Olsson
Fisksjön 201
691 48 KARLSKOGA


Hall Golv AB
Skogsbov. 2
691 47 Karlskoga


Interoc Akustik AB
Skogsbov. 5
691 47 Karlskoga


Lgm Platt & Bygg
Bråtåkersv. 44
691 54 Karlskoga


Original Måleri Karlskoga, AB
Blockstensv. 14
691 45 Karlskoga


Randén Information
Hållsjöhyttan 807
691 91 KARLSKOGA


Rockerboss Svets & Industriservice AB
Värmlandsv. 28
691 34 Karlskoga


SIGAB Skandinaviska Industrigolv AB
Magasinsv. 4
691 42 KARLSKOGA

Annons:

Bra golvfirma i Karlskoga

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Karlskoga behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Karlskoga som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Karlskoga för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Karlskoga.

Grundläggande info om Karlskoga

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Karlskoga.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.