Golvläggning i Storvreta

I staden Storvreta finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Storvreta för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Storvreta. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Storvreta kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Uppsala.
Annons:

Golvläggare aktiva i Storvreta inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Storvreta kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Storvreta så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Storvreta så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Storvreta finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Storvreta passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Uppsala.

J Pettersson Fastighetstjänst
Vaxmyra 6
743 91 Storvreta


Lindells Golv och Vägg
Minkv. 4
743 40 Storvreta


Storvreta Plattsättning AB
Tunnlandsv. 10
743 30 STORVRETA


Tappers Mattor AB
Spannmålsv. 14
743 34 STORVRETA

Annons:

Bra golvfirma i Storvreta

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Storvreta behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Storvreta som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Storvreta för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Storvreta.

Grundläggande info om Storvreta

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånarantal: 6347, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Storvreta.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.