Golvläggning i Skokloster

I staden Skokloster finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Skokloster för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Skokloster. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Skokloster kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Uppsala.
Annons:

Golvläggare aktiva i Skokloster inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Skokloster kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Skokloster så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Skokloster så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Skokloster finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Skokloster passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Uppsala.

Mälardalens Golvteknik
Kullav. 9
746 96 SKOKLOSTER


Mälardalens Golvteknik AB
Kullav. 9
746 96 SKOKLOSTER


Stasse Bygg & Plattsättning AB
Blåbodav. 21
746 96 SKOKLOSTER

Annons:

Bra golvfirma i Skokloster

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Skokloster behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Skokloster som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Skokloster för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Skokloster.

Grundläggande info om Skokloster

Skolklosters socken i Uppland ingick i Håbo härad, ingår sedan 1971 i Håbo kommun och motsvarar från 2016 Skoklosters distrikt. Tätorterna Slottsskogen och Söderskogen samt Skoklosters slott med sockenkyrkan Skoklosters kyrka ligger i socknen.

Yta: 26 km2
Invånarantal: 1742, år 2000

Du kan hitta mer information om staden här Skokloster.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.