Golvläggning i Östhammar

I staden Östhammar finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Östhammar för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Östhammar. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Östhammar kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Uppsala.
Annons:

Golvläggare aktiva i Östhammar inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Östhammar kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Östhammar så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Östhammar så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Östhammar finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Östhammar passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Uppsala.

Hairforce, Hamnfrisören
Gammelbyg. 22
742 34 östhammar


Johan Söderlund Bygg AB
Stenbacksv. 4
742 93 ÖSTHAMMAR


Roslagens Golv Östhammar AB
Energiv. 1
742 34 östhammar

Annons:

Bra golvfirma i Östhammar

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Östhammar behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Östhammar som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Östhammar för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Östhammar.

Grundläggande info om Östhammar

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Östhammar.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.