Golvläggning i Östervåla

I staden Östervåla finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Östervåla för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Östervåla. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Östervåla kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Uppsala.
Annons:

Golvläggare aktiva i Östervåla inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Östervåla kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Östervåla så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Östervåla så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Östervåla finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Östervåla passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Uppsala.

HendrickS Golv & Hem I Östervåla
Villag. 7
740 46 ÖSTERVÅLA


Hendricks Golv Uppsala AB
Villag. 7
740 46 ÖSTERVÅLA


T.Larsson Plattsättning
Ettingbo 117
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Bra golvfirma i Östervåla

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Östervåla behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Östervåla som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Östervåla för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Östervåla.

Grundläggande info om Östervåla

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Östervåla.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.