Golvläggning i Knivsta

I staden Knivsta finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Knivsta för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Knivsta. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Knivsta kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Uppsala.
Annons:

Golvläggare aktiva i Knivsta inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Knivsta kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Knivsta så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Knivsta så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Knivsta finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Knivsta passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Uppsala.

Göran Sandell Byggservice
Gustavsberg 28
741 95 Knivsta


Pascalen AB
Lagga Milsta 207
741 93 Knivsta

Annons:

Bra golvfirma i Knivsta

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Knivsta behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Knivsta som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Knivsta för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Knivsta.

Grundläggande info om Knivsta

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Knivsta.