Golvläggning i Hållnäs

I staden Hållnäs finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Hållnäs för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Hållnäs. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Hållnäs kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Uppsala.
Annons:

Golvläggare aktiva i Hållnäs inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Hållnäs kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Hållnäs så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Hållnäs så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Hållnäs finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Hållnäs passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Uppsala.

Byggpedanten i Tierp AB
Edsätra 107
819 63 HÅLLNÄS


Fagervikens Mur & Kakel
Fagerviken Edsätrav. 16
819 63 HÅLLNÄS


Moderna Golv HB
Hjälmunge 412
819 64 Hållnäs


Sikhjälma Golv O Väggentreprenad AB
Västerhällsvägen 8
819 63 HÅLLNÄS

Annons:

Bra golvfirma i Hållnäs

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Hållnäs behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Hållnäs som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Hållnäs för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Hållnäs.

Grundläggande info om Hållnäs

Edvalla (Hållnäs) är kyrkbyn i Hållnäs socken i Tierps kommun i Uppland. Statistiska centralbyrån klassar orten som småort under namnet Hållnäs. Här ligger Hållnäs kyrka.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 87, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Hållnäs.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.