Golvläggning i Gimo

I staden Gimo finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Gimo för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Gimo. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Gimo kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Uppsala.
Annons:

Golvläggare aktiva i Gimo inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Gimo kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Gimo så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Gimo så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Gimo finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Gimo passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Uppsala.

Alundamålarna AB
Coromantv. 1
747 44 Gimo


Z:As Golv AB
Uppsalav. 14
747 42 Gimo

Annons:

Bra golvfirma i Gimo

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Gimo behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Gimo som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Gimo för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Gimo.

Grundläggande info om Gimo

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Gimo.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.