Golvläggning i Björklinge

I staden Björklinge finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Björklinge för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Björklinge. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Björklinge kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Uppsala.
Annons:

Golvläggare aktiva i Björklinge inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Björklinge kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Björklinge så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Björklinge så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Björklinge finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Björklinge passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Uppsala.

Björklinge Färg AB
Sandbrov. 2 B
743 64 BJÖRKLINGE


Golv & Form
Fasma Nybygget 136
743 74 Björklinge


Kim Lindqvist Golv AB
Björklinge-Gränby 57
743 74 Björklinge


Luthagens Plattsättning, AB
Björklinge-Lund 76
743 74 Björklinge


Maries Möbelklädsel
Stråv. 9
743 63 Björklinge


Strömbergs Entreprenad AB
Torkelsbo 107
743 72 Björklinge

Annons:

Bra golvfirma i Björklinge

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Björklinge behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Björklinge som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Björklinge för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Björklinge.

Grundläggande info om Björklinge

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Björklinge.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.