Golvläggning i Bålsta

I staden Bålsta finns totalt 14 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Bålsta för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Bålsta. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Bålsta kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Uppsala.
Annons:

Golvläggare aktiva i Bålsta inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Bålsta kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Bålsta så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Bålsta så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Bålsta finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Bålsta passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Uppsala.

Berras Golvservice AB
Stockholmsv. 85
746 33 BÅLSTA


I C G Golv AB
Birkav. 19
746 91 BÅLSTA


Indufloor Construction AB
Mjödv. 6 B
746 50 Bålsta


Johansson AB, Snickerifirma Börje
S. Villav. 16
746 34 Bålsta


Juhas Måleri Bygg & Golv AB
Kalmarv. 5
746 31 BÅLSTA


Krägga Bad AB
Rådjursv. 10
746 35 BÅLSTA


Lyckås Måleri AB
Ekvalla 4
746 33 BÅLSTA


Mälarens Plattsättning AB
Kapellv. 5
746 32 Bålsta


Rasmus Golv i Sala
Vildgåsv. 7
746 34 Bålsta


Rickeby Massiv Trä AB
Krägga Gårds v. 3
746 93 BÅLSTA


Tors Plattsättning
Vallav. 6
746 51 BÅLSTA


Trägolvsspecialisten I Mälardalen AB
Styrbordsv. 7
746 31 BÅLSTA


Vidalia AB
Svanv. 13
746 33 BÅLSTA


Zenix Golvservice AB
0171 - 66 77 47


Annons:

Bra golvfirma i Bålsta

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Bålsta behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Bålsta som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Bålsta för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Bålsta.

Grundläggande info om Bålsta

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Bålsta.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.