Golvläggning i Bälinge

I staden Bälinge finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Bälinge för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Bälinge. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Bälinge kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Uppsala.
Annons:

Golvläggare aktiva i Bälinge inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Bälinge kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Bälinge så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Bälinge så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Bälinge finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Bälinge passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Uppsala.

Egemalm, Tommie
S. Krycklinge 22
743 82 Bälinge


Kiplingeberg Byggnadsvård & Inredning AB
Kiplingeberg 7
743 86 Bälinge


Po Kakel O Puts
Målstav. 4 I
743 81 BÄLINGE


SchyllertS Bygg, Mur & Plattsättning
Isgrena 110
743 86 Bälinge


Uppsala Industrigolv, AB
Isgrena 31
743 86 Bälinge

Annons:

Bra golvfirma i Bälinge

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Bälinge behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Bälinge som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Bälinge för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Bälinge.

Grundläggande info om Bälinge

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Bälinge.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.