Golvläggning i Alunda

I staden Alunda finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Alunda för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Alunda. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Alunda kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Uppsala.
Annons:

Golvläggare aktiva i Alunda inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Alunda kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Alunda så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Alunda så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Alunda finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Alunda passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Uppsala.

Edlunds Trafik AB
Alunda 93
747 91 ALUNDA


Hoas Mattor o. Markiser
Rundv. 21
747 32 Alunda


Hår & Design Studioa AB
Centrumv. 7 D
747 31 ALUNDA

Annons:

Bra golvfirma i Alunda

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Alunda behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Alunda som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Alunda för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Alunda.

Grundläggande info om Alunda

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Alunda.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.