Golvläggning i Vega

I staden Vega finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Vega för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Vega. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Vega kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Vega inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Vega kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Vega så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Vega så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Vega finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Vega passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

City Golv i Stockholm AB
Oscars v. 39
136 49 Vega


Fasadentusiasterna Olvega AB
Nordqvists v. 5
136 49 Vega


Golv Team Stockholm AB
Brusewitz v. 23
136 49 Vega


Törnans Golv och Interiör
Palanders v. 18
136 49 Vega


Vega Plattsättning AB
Söderhagsv. 26 B
136 49 Vega

Annons:

Bra golvfirma i Vega

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Vega behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Vega som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Vega för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Vega.

Grundläggande info om Vega

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånarantal: , år

Du kan hitta mer information om staden här Vega.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.